Schenk een
geit, NU!

Tijd voor actie: schenk een geit en wel nu! Koop een geit voor 50 euro, een kleine kudde voor 200 euro of een grote kudde voor 500 euro en schenk Afrikaanse families een toekomst.

 

Ik ben particulier en schenk een geit!

Bij aankoop van minstens één geit geniet u als volwassene bij dierenpark Pairi Daiza van het kindertarief en maakt u kans op een familieticket. U ontvangt uw fiscaal attest (*) aan het begin van volgend jaar.

Ik ben dierenarts en word lid

Word lid van Dierenartsen Zonder Grenzen:

  • U ontvangt een pakket om het hart van uw klanten te veroveren (***).
  • Wij brengen uw praktijk onder de aandacht op deze website.

Ik ben dierenarts en schenk een geit!

Koop zelf - en met het ingezamelde geld op uw praktijk - een geit, geiten, of zelfs een kudde, en maak kans op een reis naar projecten van Dierenartsen Zonder Grenzen in Oeganda waar u contact legt met veehouders en lokale collega’s (**).

Ik schenk een geit

Je ontvangt jouw fiscaal attest aan het begin van volgend jaar. Je ontvangt een fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro (exclusief lidgeld en collectes).

Het verhaal van mijn dierenarts en jullie folder spraken me meteen aan. Afrikaanse vrouwen steunen en hen in staat stellen voor hun gezin te zorgen, dat is een mooi project. Als dierenvriend is het voor mij zeker even belangrijk dat mensen hun vee goed verzorgen.Marie-Paule M. uit Rotselaar